Skip to content

Smart Home Gadgets

services-1

Voice Control

Kommuniker nemt på alle platforme, herunder Google Home og Alexa aktiverede enheder samt iPhone, iPad eller andre typer smarttelefoner og bærbare computere.

Disse smart home gadgets vil hjælpe med at gøre det muligt! Sig goddag til den bedste måde at forbedre din livsstil på.

Få håndfri hjælp til at håndtere alt fra valg af vaskepulver, planlægning af dybdegående rengøring, sænkning af termostater til energibesparende planer eller fastsættelse af tidspunkter for børnenes sengetid, når de skal lave lektier.

Livet bliver mere produktivt med blot et par tryk på skærmen og stemmekommandoer ved hånden i hele dit hus!

Klimakontrol

Sommervarmen er på vej, og det er på tide at sikre, at dit hus forbliver køligt hele sæsonen igennem.

Hold styr på temperaturen i dit hjem med blot et par ord fra en hjælpsom smart home assistent.

Hvis du f.eks. installerer en AI-luftrenser i din stue, kan du få ro i sindet, når du er væk.

Men du skal ikke bekymre dig om at bryde strenge regler – vores teknologi vil registrere, hvilken type filter du har brug for, og automatisk placere en online-bestilling af reservefiltre, så de i næste måned venter ved din dør, inden det varme vejr sætter ind!

services-2
services-4

Smart Solcelle Kontrol

Et smart solcellesystem ville være ufuldstændigt uden kontrol, effektivitet og sikkerhed.

Vi kalder det smart solcelle kontrol, samt det er designet til at fungere som din hub i håndfladestørrelse for hele hjemmet og hjælpe dig med at spare hvert eneste minut af energi ved at overvåge dit strømforbrug med et hurtigt blik på din telefonskærm.

Det bedste er, at det ikke kun handler om at spare penge; med denne intelligente konfiguration serverer de en uovertruffen oplevelse af innovation og fremskridt, som vil være sikker på at behage selv den mest kritiske boligejer eller risikomanager.

Kontroller hele hjemmet

Tilføj stemmestyring til dit tv, termostat, lys og meget mere.

Når du har installeret den i et hvilket som helst rum i dit hjem, kan du afspille musik via Spotify eller Google Play Music ved hjælp af din stemme, mens du laver mad i køkkenet. Sig noget som “Har jeg brug for en paraply?”, og Google Assistant vil bruge placeringsdata fra din telefon til at fortælle dig, om der er risiko for regn i morgen.

Tilføj denne teknologi til dit smarte belysnings- eller termostatsystem, så rummene er indstillet på en behagelig temperatur med omgivelseslys, når du går ind i dem.

services-3
Play Video